Nathalie Vos (1990) begon op tienjarige leeftijd met vioolspelen aan het CKV Almere, bij Harry Vogel en Giovanna de Prisco. Binnen de muziekschool werd ze toegelaten tot de talentenklas muziek. Via deze klas volgde zij diverse masterclassen bij Emmy Verheij, Wouter Vossen en Frederique Saeijs. Na zo'n tien jaar les gehad te hebben aan het CKV Almere, kreeg zij nog anderhalf jaar privéles van violiste Alla Kim.

Voordat Nathalie besloot naar het conservatorium te gaan, behaalde zij eerst in 2011 haar bachelordiploma Scheikunde aan de Universiteit van Amsterdam, alwaar zij ook een semester lang college gaf aan eerstejaars studenten en gedurende anderhalf jaar met grote regelmaat practica voor middelbare scholieren verzorgde en begeleidde.

Hierna verhuisde Nathalie naar Gent om aldaar te studeren aan het conservatorium. In 2014 behaalde zij daar haar bachelordiploma Uitvoerend Musicus Viool, nadat zij studeerde bij Lilia Umnova en Alessandro Moccia. Een jaar later behaalde zij daar tevens haar bachelordiploma voor muziektheorie/schriftuur, waarvoor ze studeerde bij Marc Masson. Tevens volgde ze gedurende deze periode lessen in diverse andere muziekdisciplines, waaronder bijvak koordirectie bij Johan Duijck en bijvak compositie bij Dirk Brossé.

Sinds 2015 studeert Nathalie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, om zich verder te verdiepen in de muziektheorie en zich te ontwikkelen tot muziektheoriedocente op conservatoriumniveau. Tevens neemt zij op het conservatorium af en toe diverse theorielessen waar als invalster voor enkele theoriedocenten.

Vanaf 2014 is Nathalie dirigente van het jeugdkoor SAM te Heusden. Met veel plezier staat ze elke week voor het koor, dat haar stiekem een beetje doet terugdenken aan de tijd dat ze zelf nog in een soortgelijk kinderkoor zong; het (inmiddels opgeheven) St. Andreas kinder- en tienerkoor te Almere. Ze hoopt nog een lange tijd voor het enthousiaste SAM-koor te mogen staan!